Snöstooooorm!

När jag vaknade i morse så var det snöstorm utanför fönstret. :O Tycker det räcker med snö, men jag kan ju inte rå på vädret. Åkte i alla fall iväg till skolan. Och när vi var typ mellan Skebokvarn o Flen så åkte bilen framför bussen av vägen. :O Asså, han körde ju typ ner lite i diket o fastnade i snön, så det var ju ingen skadad. På en grusväg mitt emot så hade en annan bil fastnat på själva vägen för att det hade drivit så mycket snö där.
Till slut så var jag i alla fall i skolan. ;) Hade engelska första lektionen, så då redovisade vi vår muntliga grej, känns skönt att den är överstökad. :) Sen har dagen varit ganska seg.... tog halv 4 bussen hem.

Kaninerna har suttit inne hela dagen o de har haft förhängt eftersom det blåst åt alla möjliga håll idag. Honorna var riktigt nöjda med att bara ha suttit i burarna, men våra piggaste små krabater höll på att krypa ur skinnet, så dem tog vi ut på en promenad. :P <3
Gjorde bara rent i Tessis lådor o hos Pelle som kissar mycket... vädret var så jäkligt så var ingen idé att hålla på.
Så såg bara till att de andra hade hö och halm. <3 Får göra rent ordentligt imorrn.

Skottade snö sen... låg en stor hög framför vår kaninbod för brorsorna hade skottat taket. Pappa o Rickard har skottat nästan hela taket på huset idag, så nu är det bara lite kvar där o sen är det lillboden o garaget kvar.
Läste i tidningen i morse om ett ridhustak som rasat in o ett svinstall där taket rasat in, så vi känner att det nog är bäst att skotta taken på alla byggnader här. Bättre att vara på den säkra sidan.

Imorrn är det tråk-torsdag, men då är det Glee. :D Sirkka följer ju med hem eftersom vi ska rida på fredag.
Bara 2 dagar kvar på veckan och sen är det faktiskt bara 2 veckor kvar till sportlovet!!! :D Wohoooo!!!


Gammal bild o där var det inte alls lika mycket snö som nu. Har väl en drygt 60 cm här utanför, o det snöar fortfarande! :O

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0