Åh, Sotis då!

Skolan idag har varit seg och boring! Fick damp på 2 damer... är så trött på en del människor! Antingen går man i skolan eller så kan man fan jobba...!
Aja, åkte hem med 13 bussen. Hoppade över de 2 sista lektionerna, pallade inte att vara kvar. Fick sällskap av Erica. :D Hon följde med hem för att hälsa på syrran... :) Så då fick man trevligt sällskap till bussen, på bussen och hem från bussen. <3
Käkade mat o så när vi kom hem. Och efter det så gick vi alla tre ut till ninisarna. Hoppade några små hinder med dem o gick runt huset. :) De var pigga o glada allihopa o tyckte det var roligt... <3 Vi ska ju tävla om drygt 1 månad! :D Så måste komma igång med träningen.
Lite rengöring blev det efter träningen o sen så hjälpte jag pappa att köra bort lite snö från framsidan. ;)

Har hänt en sak idag också. När syrran skulle gå ut med Qiwi till kaningården (han hade fårr varit inne en stund), så såg hon att det var 2 kaniner i stora hagen. Sotis skulle vara ute, men nu satt även Campino där. Och ja, ni fattar nog vad dem gjorde. Så antagligen har Sotis lyckats peta upp Campinos hasp och sen har Campino puttat upp dörren o gått ut. Så nu är hon ju antagligen dräktig, vilekt inte är bra. Hon är liksom 2,5 år och har aldrig haft ungar förrut, så det blir nog en sterilisering för henne. Har hittat en klinik i Eskilstuna som kan det och det kostar bara dryga 1000-lappen.
Händer grejer hela tiden här hemma, blir rädd...

Men ska försöka tänka bra tankar. Det kommer gå bra allting. Och Sotis den busen, honom får vi hålla extra koll på. ;) <3


Åh, min lilla älskling. Samtidigt som det gör mig så glad att se bilderna på dig, lika ont gör det! <3

Den här bilden är verkligen "du"! Älskar dig så mycket. Går inte en sekund utan att du finns i mina tankar! <3

Kommentarer
Postat av: Jenny

Naw! Tack snälla. :) Vad söt du är. Kram Jenny

2010-03-03 @ 20:25:07
URL: http://remes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0